Haber

Milli Eğitim Bakanlığı’nda görev yapan şefler, ünlü şeflerden eğitim aldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın deneyim geliştirme atölyeleri kapsamında milli eğitim müdürlüklerine bağlı 116 kurumda görev yapan 217 aşçı ve aşçı yardımcısı ünlü şeflerden eğitim aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ndeki atölyeyi ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim programları kapsamında 26-27 Ocak tarihlerinde Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde deneyim geliştirme atölye projesi gerçekleştirildi. Müdürlüğe bağlı 116 farklı kurumda görev yapan 217 aşçı ve aşçı yardımcısı, Şef Özhan Şivetoğlu’ndan teorik ve uygulamalı eğitim aldı. 4 kurumda 2 gün boyunca gerçekleştirilen eğitim, 8 farklı aşçılık eğitimi ile sona erdi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ndeki atölyeyi ziyaret etti.

“BU ETKİNLİKLER ÖĞRENCİLERİMİZİN YEMEKLERİNİN KALİTESİNİ ARTIRACAK”

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “Bu eğitimlerin faydaları öncelikle yemeği yiyen öğrencilerimize fayda sağlıyor. Bütün çalışmalara bu odakla başlandı. Milli Eğitim Bakanlığımız Ana Eğitim Müdürlüğümüz aşçılarımızın ve aşçılarımızın mesleki gelişimine katkı sağlıyor. okullarımızda ve öğretmen evlerinde görev yapan aşçılar, öğrencilerimizin yemekleri daha kaliteli hale gelmektedir.Bir yandan öğretmen evlerimizde servisin gelişmesini sağlamaktadır.Misyonu olan aşçı ve aşçı yardımcılarımızı bünyemize kattık. İstanbul’da 4 noktada eğitimler başladı.Bu alanda katkı sağlayabilecek hem devlet hem de özel okullarda görev yapan aşçılarımızı ve eğitim alan kursiyerlerimizi bir araya getirdik.Bu çalışmalar değerli bir anlayışa katkıda bulunacaktır. Öğrencilerimizin yemekleri ve öğretmen yurtlarındaki yemeklerin kalitesi.”

“HEM TEORİK HEM UYGULAMALI EĞİTİMLER VERİYORUZ”Şef Özhan Sivetoğlu “Bu eğitimimizde aşçılar ve aşçı yardımcıları için sağlıklı beslenme konusunda bir workshop yapacağız. Onlara bildiklerini tekrar hatırlatacağız. İşlemi yaparken ustalardan örnekler alıyorsunuz. Şefler, yapılanlardan bir şey kazanıyorsunuz. Hem teorik hem de uygulamalı eğitim programları gerçekleştirdik.’ Kursiyer Kübra Sarcı, “Öğrencilerin bilinçli insanların hazırladığı yemekleri yemeleri olumlu. Bu yüzden eğitimi seviyoruz. Eğitim aldığımız için mutluyuz” dedi.

“KURS KEYİFLİ” Kursiyer Öznur Kaya, “Bu eğitimde şeflerimizden farklı neler öğrenebileceğimiz üzerine çalışıyoruz. Çok keyifli ve keyifli. Nasıl daha sağlıklı yemek pişirebileceğimizi öğreniyoruz.”

bornova-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
Evliya Çelebi Escort
Topselvi Escort
Atatürk Escort
Sırapınar Escort
Hasanpaşa Escort
Uskumruköy Escort
Anadolu Escort
Valide-i Atik Escort
Aşağı Dudullu Escort
Sapan Bağları Escort
Çiftlikköy Escort
Semizkumlar Escort
Yavuz Selim Escort
Akçaburgaz Escort
Esenler Escort
Selimpaşa Escort
Ayazağa Escort
Topkapı Escort
Zafer Escort
Hacı Kasım Escort
Tuzla Escort
Kazım Karabekir Escort
Baklacı Escort
Fetih Escort
Akşemsettin Escort
Akat Escort
Dumlupınar Escort
Yayalar Escort
Cennet Escort
Demirciköy Escort
Fener Escort
Yenimahalle Escort
Kocatepe Escort
Esenkent Escort
Fetih Escort
Adnan Kahveci Escort
Hacı Kasım Escort
Dikilitaş Escort
İçmeler Escort
Fatih Escort
Büyük Kılıçlı Escort
Yaylalı Escort
Marmara Escort
Boyalık Escort